7550499232_cc85cab4bd_o

Pearl Jam hint naar optreden op Rock Werchter en andere festivals

De Amerikaanse band Pearl Jam hint in een cryptische twee naar verschillende Europese festivals en concertzalen. Onder andere Rock Werchter staat tussen de verschillende posters.

Een komst van de Amerikaanse band Pearl Jam naar verschillende Europese festivals en concertzalen lijkt er aan te komen. In een bijzondere tweet deelt Pearl Jam een video met daarin oude posters. Vermoedelijk zijn dit alle locaties en venues waar de band volgend jaar gaat touren. Onder andere de Ziggo Dome, Wenen, Berlijn en Londen zijn terug te zien in de video maar ook Rock Werchter! Pearl Jam was al langer een groot gerucht voor Rock Werchter.

De komst van Pearl Jam lijkt hierdoor eigenlijk wel bevestigd het is alleen nog even afwachten wanneer de hele tour bekend wordt gemaakt.

Pearl Jam

De Amerikaanse rockband Pearl Jam is inmiddels niet meer weg te denken uit de rockindustrie. Met nummers als ‘Alive‘, ‘Jeremy‘ , ‘Black‘en ‘Go‘ is het een van de grootste rockbands op dit moment. In het verleden heeft de band al onder andere op Pinkpop en Rock Werchter opgetreden.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Voor het eendaagse Werchter Classic heeft de organisatie The Killers en Paul McCartney aangekondigd . Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld.

Bannerfoto: Gemaakt door Alive87. Er zijn geen aanpassingen aan de foto gemaakt. Een verwijzing naar de foto kan hier worden gevonden.

Bron: Pearl Jam

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *