7550499232_cc85cab4bd_o

Pearl Jam verschuift gehele Europese tour naar 2021

Geluk bij een ongeluk noemen we het. De bekende Amerikaanse band Pearl Jam heeft de gehele tour verschoven naar 2021. De band zou dit jaar onder andere optreden in de Ziggo Dome, bij Rock Werchter in België en op het BTS Hyde Park festival in Londen.

Het corona nieuws wordt inmiddels in een rap tempo op iedereen afgevuurd. Naast het sluiten van scholen, bedrijven, horeca, parken en concertzalen ontkomen nu ook de grote festivals niet aan de gevolgen van het corona virus. Het is nog maar de vraag of festivals deze zomer nog wel door kunnen gaan. Eerder werd het bekende Roskilde festival al geannuleerd. Gelukkig kwamen zij al met nieuwe festival data.

De Amerikaanse band Pearl Jam besliste snel en annuleert de gehele Europese wereldtournee van 2020 en verplaatst deze naar 2021. Een statement van de band is hieronder te lezen:

De data voor de concerten in 2021 worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Onder andere Rock Werchter mist nu al een grote headliner voor het festival en de organisatie twijfelt zelf nog wel of het festival doorgang kan vinden. Onduidelijkheden van de regering zorgen ervoor dat festivals geen verdere stappen kunnen nemen. W

Pearl Jam

De Amerikaanse rockband Pearl Jam is inmiddels niet meer weg te denken uit de rockindustrie. Met nummers als ‘Alive‘, ‘Jeremy‘ , ‘Black‘en ‘Go‘ is het een van de grootste rockbands op dit moment. In het verleden heeft de band al onder andere op Pinkpop en Rock Werchter opgetreden.

Bannerfoto: Gemaakt door Alive87. Er zijn geen aanpassingen aan de foto gemaakt. Een verwijzing naar de foto kan hier worden gevonden.

Bron: Pearl Jam

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *