IMG_2917

Pinkpop 2019 app gelanceerd

De organisatie van Pinkpop heeft vandaag ‘De officiële Pinkpop 2019 app‘ gelanceerd. Over tweeënhalve maand is het zo ver: Pinkpop 2019!

De voorpret kan beginnen met de Pinkpop-app die vanaf vandaag te downloaden is in de ‘Apple App Store’ en de ‘Google Play Store’. Zo wordt je altijd op de hoogte gehouden met de laatste nieuwtjes van én door het festival. Tevens vindt je ook alle praktische informatie zoals tijdschema, plattegronden en de geliefde eet- en drinktentjes. Ook kan je je favoriete acts aangeven zodat je reminders krijgt alvorens ze gaan beginnen met optreden. Handig, want zo mis je niks, mits je op tijd bent natuurlijk!

Download hierrr de app vanuit de Apple App Store.

Download hierrr de app vanuit de Google Play Store.

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Vorige week woensdag konden we al kennis maken met de volledige line-up van de jubileumeditie van Pinkpop. Het duurt niet lang meer voordat men weer op het Megaland terrein staan in Landgraaf om onder andere Mumford & SonsThe CureArmin van Buuren en Fleetwood Mac te zien optreden.

Ondertussen is de kaartverkoop gestart, maar deze gaat erg hard. In het eerste verkoopweekend zijn er al meer dan 60.000 kaartjes verkocht. Een weekendticket (inclusief toegang tot camping) gaat je € 230,- kosten. Een dagticket kost je € 110,-. Alle bedragen zijn inclusief servicekosten. Kaartjes zijn via de site van Pinkpop te verkrijgen, maar ook via Ticketmaster te vinden.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars op de voorgaande edities, is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *