pexels-photo-776117

Pinkpop: extra campingdag en ticketinformatie

Vandaag heeft de Pinkpop organisatie bekendgemaakt dat er dit jaar een extra campingdag zal zijn ter ere van het vijftig jarige jubilieumfeestje. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Pinkpop de campings een dag eerder opent. Daarnaast heeft de organisatie de ticketprijzen voor dit jaar bekendgemaakt.

Extra Campingdag

Camping gangers opgelet! Pinkpop opent dit jaar de campings een dag eerder. Kampeerliefhebbers kunnen vanaf vrijdag 7 juni 18:00 uur zijn/haar tentje opzetten. Op Camping B zal op de vrijdagavond ook al een speciaal avondprogramma zijn. Wie hier gaan optreden heeft de organisatie nog niet bekendgemaakt. Met het eerder openen van de campings lijkt het erop dat de Pinkpop zaterdag wellicht al eerder dan 15:00 uur begint. Of dit zo is moeten we even wachten tot aanstaande woensdag wanneer de hele line-up bekendgemaakt wordt.

Ticketinformatie

Vandaag heeft de organisatie ook de ticketprijzen bekendgemaakt voor de ‘speciale’ jubileum editie. De prijzen zijn hetzelfde als vorig jaar:

  • Pinkpop zaterdag 8 juni, € 100,-
  • Pinkpop zondag 9 juni, € 100,-
  • Pinkpop maandag 10 juni, € 100,-
  • Pinkpop weekend (3 dagen inclusief camping vanaf vrijdagavond 7 juni) 8-9-10 juni, € 220,-

Ticketprijzen zijn exclusief € 10,- servicekosten per ticket.

Tickets kunnen telefonisch, online of bij een fysiek verkoopadres worden gekocht. De tickets gaan zaterdag 16 maart om stipt 10:00 uur in de verkoop. De fysieke verkoopadressen hebben we hieronder voor je opgesomd:

  • Geleen – Buro Pinkpop, Mauritslaan 25
  • Heerlen – Satisfaction, Oranje Nassaustraat 73
  • Sittard – Music Machine, Paardestraat 11
  • Venlo – Sounds, Parade 66
  • Landgraaf – Burgerhoes, Sweelinckplein 1 (Let op! Alleen verkoop op zaterdag 16 maart 2019)

Pinkpop geruchten

Wil je weten welke artiesten mogelijk naar Pinkpop komen? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alle geruchten van de afgelopen weken nog een keer mooi voor je hebben opgesomd. Elke zaterdag en woensdag zal er een nieuw Pinkpop gerucht worden gedeeld!

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Op vrijdag 20 februari vertelde de band Bazart dat ook zij naar Pinkpop afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *