74670637_2497582263612398_5229345321099722752_n

Pinkpop hint met cijfercode naar (heel) groot nieuws

Start de kaartverkoop morgen? Wordt morgen een hele grote headliner aangekondigd? Pinkpop hint sinds vanmorgen naar heel groot nieuws! Wij hebben enkele vermoedens wat deze cijfers zouden kunnen betekenen.  

Mysterieuze code belooft groot nieuws

Sinds vanmorgen is het Pinkpop virus helemaal aangewakkerd. Nadat gisteren nog de opening van het carnavalsseizoen werd gevierd lijkt de organisatie van Pinkpop nu helemaal ontwaakt te zijn. Op alle sociale media kanalen en de website van het festival is een mysterieuze code te zien. De code ‘1311191000’ lijkt te verwijzen naar 13-11-19, 10:00 oftewel 13 november 2019 10: 00. Dit betekent dat er morgenvroeg om 10:00 groot nieuws zal worden aangekondigd. Wij van Festifun hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Foo Fighters gebruikten dezelfde soort code

De Amerikaanse rockband Foo Fighters is een grote festivalfavoriet van veel Pinkpop fans. Hun meest recente single ‘01050525’ lijkt verdacht veel op de Pinkpop code ‘1311191000’ niet alleen de opbouw van de code maar ook het lettertype lijkt verdacht veel op elkaar. De Foo Fighters stonden in 2018 nog op Pinkpop. Als de band er in 2020 weer zou staan zou dit wel heel snel achter elkaar zijn.

Zullen de Foo Fighters één van de drie grote Pinkpop headliners zijn?

Red Hot Chili Peppers lijken een hele grote kanshebber

De Amerikaanse funk,rap,pop en punk band Red Hot Chili Peppers werd afgelopen week aangekondigd voor het Italiaanse Firenze Rock festival. Het Italiaanse festival vindt een week voor Pinkpop plaats. Daarnaast wist een insider ons het volgende te zeggen  : ‘No Doubt they will play Pinkpop. But when will they be announced?’ De band is onder andere bekend van de hits ‘Californication’ , ‘Under the Bridge’ en ‘Snow (Hey Oh)’ en stond in 2016 voor het laatst op PInkpop. De kans is groot dat de organisatie van Pinkpop morgen de Red Hot Chili Peppers aankondigt.

Zien we de Red Hot Chili Peppers na 2016 weer terug op het Pinkpop veld?

Coldplay, AC/DC en andere geruchten

Ook Coldplay, AC/DC , Rage Against The Machine en Twenty One Pilots zijn grote kanshebbers voor het Pinkpop festival. Al deze bands gaan in 2020 touren en/of hebben nieuwe albums aangekondigd. Coldplay brengt eind november hun nieuwe album uit en heeft al aangekondigd enkele exclusieve (festival) shows te gaan geven. Een heel overzicht met Pinkpop geruchten is hier terug te vinden.

Is Coldplay de grote exclusieve naam die morgen wordt aangekondigd?

Start early bird tickets

Vlak na de vijftigste editie van Pinkpop maakte organisator Jan Smeets bekend dat Pinkpop dit jaar nog met de kaartverkoop begint. Smeets liet weten dat MOJO hem overtuigd heeft om al veel eerder met de kaartverkoop te beginnen. Tot en met de vijftigste editie startte de kaartverkoop traditiegetrouw  na de perspresentatie in de Paradiso. Dit jaar lijkt daar verandering in te komen zodat de echte Pinkpop fans al eerder kaarten kunnen scoren.

Zal morgen meer bekend worden gemaakt over de early bird kaartverkoop?

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *