photo-1533174072545-7a4b6ad7a6c3

Pinkpop kanshebbers: The Killers, Martin Garrix en meer in 2021 alsnog naar Southside/Hurricane festival

In de onzekere tijden van de corona crisis, zijn er al festivals die een gedeelte van de line-up voor 2021 bekend maken. Zo ook de Duitse zusterfestivals Southside Festival en Hurricane Festival. Beide festivals vinden plaats van 18 t/m 20 juni, de eerste in Neuhausen Ob Eck, de andere in Scheessel. Op de line-up staan onder andere Martin Garrix, the Killers en Kings of Leon.

Naast deze mega namen staan ook onder andere Catfish and the Bottlemen, LP, Aurora, SEED, Bring me the Horizon, The 1975, The Hives, Foals, Dermot Kennedy en SUM 41 op de line-up van beide festivals.

Velen van bovenstaande acts zouden in 2020 ook al verschillende festivals in Europa aandoen. Zou zouden the Killers op Werchter Boutique staan, zouden JC Stewart en Dermot Kennedy Pinkpop aandoen en stond Tones and I eigenlijk op Rock Werchter.

Southside/Hurricane Festival zijn 2 Duitse zusterfestivals die altijd rond midden juni vallen. De laatste editie was in 2019. Toen stonden onder andere de Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure en Tame Impala op beide festivals.

The Killers

De Amerikaanse rockband The Killers brak in 2005 door met hun hit ‘Somebody Told Me‘. Een aantal andere bekende hits van de band zijn ‘Mr.Brightside‘, ‘Human‘ en ‘Spaceman‘. In 2019 speelde de band onder andere op het Glastonbury festival en in 2020 waren ze onder andere geboekt voor het Spaanse Mad Cool festival.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *