unnamed

Pinkpop’20 Spotlight: openingsact Elle Hollis

In een nieuwe rubriek lichten we een aantal artiesten uit die op het Pinkpop festival gaan optreden. In deze eerste Pinkpop Spotlight niemand minder dan Elle Hollis.

Elle Hollis is de openingsact van Pinkpop 2020 . Zij won de regionale popwedstrijd Nu of Nooit . De winnaar van deze wedstrijd mag elk jaar Pinkpop openen op de Brightlands stage.

Elle Hollis heeft met catchy popsongs de jury tijdens Nu of Nooit weten te veroveren. Zal haar dit ook op Pinkpop lukken? Elle Hollis stond al eerder op verschillende grote festivals door heel Europa, zoals Daddy Cool en Field Day Festival. Daar wist ze ook de harten van het publiek te winnen.

Elektronische, frisse pophits

Met haar nieuwste track “I Am Not In Love”, laat Elle Hollis een singer-songwriter kant zien die goed aansluit bij frisse, elektronische pophits.

Vergelijkbaar met Zara Larsson

De stijl van Elle Hollis kan vergeleken worden met de muziekstijl van Zara Larsson. Een zangeres met mooi blond haar, een frisse uitstraling en swingend op nieuwe elektronische pop nummers. Elle Hollis maakte al eerder een cover van een nummer van de zangeres Zara Larsson en bereikte hiermee het wereldwijde publiek. Zelfs Zara Larsson beluisterde de cover van Elle Hollis en was blij verrast.

Wil jij het Pinkpop weekend starten met een aantal frisse, elektronische pop hits? Wil jij genieten van een van de beste beginnende zangeressen van dit begin? Vergeet dan zeker niet om het optreden van Elle Hollis te bekijken!

Wanneer? Pinkpop vrijdag, middag, Brightlands stage

Andere jaren mochten onder andere Mt.Atlas en The Ten Bells Pinkpop openen na het winnen van het Nu of Nooit.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. Later werden ook onder andere Twenty One Pilots, Lost Frequencies, 5SOS en Kensington toegevoegd aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Eerder kondigde Volbeat zichzelf al aan gedurende hun show in de Ziggo Dome. De laatste headliner voor Pinkpop 2020 werd in december aangekondigd en is niemand minder dan Guns’N’Roses.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron(nen) : Pinkpop en Elle Holis

Foto: Gemaakt door Maite Lorenzo, met toestemming van Elle Holis.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *