pexels-photo-1916824

Placebo bevestigt zichzelf voor Rock Werchter

De Engelse alternatieve rockband Placebo heeft zichzelf bevestigd voor Rock Werchter. De band lekte de komst via hun website. 

Eerder werden onder andere Volbeat, Lewis Capaldi, Twenty One Pilots, Kendrick Lamar, The Strokes en Pearl Jam al aangekondigd voor het vierdaagse festival.

Met de komst van Placebo is er nu weer een grote naam toegevoegd voor de Werchter zondag.  Voor de zondag werden eerder al Volbeat, System Of A Down, Sum41, Yungblud,Meute, The pretty Reckless en Thom Yorke aangekondigd. In onderstaande foto , afkomstig van de officiële website van Placebo, is te zien dat ze op zondag 5 juli een optreden op Rock Werchter gaan geven.

Placebo

De alternatieve rockband Placebo is inmiddels een van de bekendste rock bands ter wereld. Met nummers zoals ‘The Bitter End‘ , ‘Meds‘ en ‘Special Needs‘ heeft deze band al optredens gegeven over de hele wereld. Ook deze zomer spelen ze onder andere in België, Griekenland, Spanje en Rusland.

Rock Werchter

Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli in het dorpje Werchter in België. Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam,System Of A Down, The Streets, Faith No More, Kendrick Lamar, Thom Yorke en Twenty One Pilots zijn de eerste grote namen die zijn aangekondigd voor 2020.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *