pexels-photo-1537636

Pukkelpop bevestigt The National, Billie Eilish, Twenty One Pilots en meer!

Pukkelpop bevestigde al eerder dat Billie Eilish en Twenty One Pilots naar het festival zullen afreizen. Na de hint in de Instagram story van Pukkelpop weten we het nu zeker! The National komt naar Pukkelpop! 

Naast The National zal ook Prophets Of Rage naar het festival komen. Dat The National naar het Belgische festival afreist is nog niet zo gek! Wat wel bijzonder is dat de band maar liefst twee shows gaat spelen op het festival. Ze sluiten de Marquee af op vrijdag 16 augustus en ze geven op zondag 18 augustus een show. De mannen zijn al geboekt voor het Lowlands festival dat in hetzelfde weekend als Pukkelpop plaatsvind. Ook Billie Eilish, Royal Blood, Tame Impala en Twenty One Pilots zijn van de partij!

The National

De Amerikaanse indierockband werd al in 1999 opgericht. Het eerste album stamt alweer uit 2001 genaamd ‘The National’. De band brak pas na het uitbrengen van hun vierde album ‘Boxer’ echt door! De hit ‘I Need My Girl’ is al meer dan 11 miljoen keer bekeken op Youtube.

Twenty One Pilots

De uit Ohio afkomstige band staat al op menige festivals deze zomer. Sziget, Lowlands , Lollapalooza Paris en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat de mannen ook op Pukkelpop staan is dus niet zo gek! Ze braken door met de hit ‘Stressed Out’. Misschien ken je ze ook van de nummers ‘Heathens’ en ‘Ride’. Verwacht een te gekke liveshow met drumstellen in het publiek, confetti en nog veel meer!

Billie Eilish

De pas 18 jarige Eilish werd bekend met haar hit ‘Bellyache’. Inmiddels is ze een van de meest viral artiesten op het moment en verkocht ze de Tivoli Vredenburg in een paar minuten uit! Muziekkenners noemen haar nu al een nieuwe muzieklegende die over een paar jaar alleen nog maar headliner kan zijn op festivals!

Pukkelpop geruchten

Onder andere Major Lazer, Swedish House Maffia en Anne-Marie zijn grote kanshebbers voor het Pukkelpop festival. Ben je benieuwd welke andere artiesten nog kans maken voor een plekje op de line-up van het festival? Bekijk dan ons geruchten artikel over Pukkelpop.

Pukkelpop

Het Pukkelpop festival wordt dit jaar wederom  in het Belgische Hasselt gehouden. Van 15 t/m 18 augustus kunnen muziekfans genieten van een diverse line-up.  De kaartverkoop van het festival is nog niet gestart. Onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, Royal Blood en Billie Eilish zijn al aangekondigd. Wij van Festifun blijven je op de hoogte houden van het laatste Pukkelpop nieuws! Meer informatie over het festival is te vinden via de website van Pukkelpop. Of op onze speciale Pukkelpop.

Bron: Pukkelpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *