pexels-photo-66134

Pukkelpop publiceert deze week vijf verschillende aftermovies

Het bekende Belgische festival Pukkelpop publiceert deze week vijf verschillende aftermovies. Elke dag zal de organisatie een nieuwe aftermovie publiceren van het festival.

De echte festivalfans kijken elk jaar uit naar de aftermovies die festivals publiceren. Pinkpop, Rock Werchter en Tomorrowland alle festivals publiceren elk jaar wel een aftermovie. De organisatie van het Belgische Pukkelpop festival besloot het dit jaar iets anders te doen. Tomorrowland heeft elk jaar een aftermovie van ongeveer een half uur terwijl Pukkelpop de aftermovie dit jaar opdeelt in vijf verschillende delen.

Vijf verschillende categorieën

Omdat Pukkelpop bekend staat om de grote variatie in muziekstijlen heeft de organisatie besloten vijf verschillende aftermovies te creëren. Elke aftermovie zal gaan over een andere muziekstijl die elk jaar terug te vinden is het op het Pukkelpop festival. Vandaag publiceerde de organisatie de eerste aftermovie in de categorie ‘pop’. Elke dag gedurende deze week zal de organisatie de aftermovie van een andere categorie publiceren. Deze week zullen er ook nog aftermovies komen van de categorieën rock, urban, indie en electronic.

 

 

Pukkelpop

Het Pukkelpop festival werd dit jaar wederom in het Belgische Hasselt gehouden. Vorig jaar kondigde de organisatie aan dat de data van het festival verschuiven. Voor het eerst duurde het festival tot en met zondag in plaats van tot en met zaterdag. De traditionele opening op woensdag verdween doordat het festival nu op donderdag begon. Onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, Royal Blood, Anne-Marie, James Blake en Billie Eilish  traden er dit jaar op .

Volgend jaar zal het festival traditiegetrouw plaatsvinden in het Belgische Hasselt. Volgend jaar vindt het festival plaats van donderdag 20 t/m zondag 23 augustus.  Er zijn nog een namen bekendgemaakt voor de editie van volgend jaar.

Wij van Festifun blijven je op de hoogte houden van het laatste Pukkelpop nieuws!

Meer informatie over het festival is te vinden via de website van Pukkelpop. Of op onze speciale Pukkelpop pagina.

Bron: Pukkelpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *