pexels-photo-1916824

Rock Werchter bevestigt Pearl Jam voor donderdag 2 juli

Zojuist heeft de organisatie van Rock Werchter de komst van Pearl Jam bekendgemaakt. De band speelt op donderdag 2 juli op het Werchter festival.

Na een lange stilte op sociale media lijkt de organisatie van Werchter ontwaakt te zijn. Het design van de website veranderde vanmorgen plotseling. Bij het kopje line-up staat de naam ‘Pearl Jam’ voor donderdag 2 juli. Gisteren leek de band al te hinten met een komst naar het festival en inmiddels staat het ook op de officiële website van Werchter. Of Pearl Jam een headliner of co-headliner is  heeft de organisatie nog niet bekendgemaakt.

Een screenshot van de website van Werchter met Pearl Jam op de donderdag.

Pearl Jam

De Amerikaanse rockband Pearl Jam is inmiddels niet meer weg te denken uit de rockindustrie. Met nummers als ‘Alive‘, ‘Jeremy‘ , ‘Black‘en ‘Go‘ is het een van de grootste rockbands op dit moment. In het verleden heeft de band al onder andere op Pinkpop en Rock Werchter opgetreden.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Voor het eendaagse Werchter Classic heeft de organisatie The Killers en Paul McCartney aangekondigd . Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam is de eerste grote naam die is aangekondigd voor 2020.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *