pexels-photo-154147

Rock Werchter bevestigt Thom Yorke, Pixies, Yungblud en meer

De organisatie van Werchter heeft vandaag vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Onder andere Pixies, The Streets en Yungblud zijn toegevoegd aan het affiche.

Eerder deze week werden Twenty One Pilots, System Of A Down en Pearl Jam aangekondigd voor het festival.

De vijf nieuwe namen zijn:

  • Yungblud – zondag 5 juli
  • Pixies – donderdag 2 juli
  • Wilco – donderdag 2 juli
  • Thom Yorke – zondag 5 juli
  • The Streets – zaterdag 4 juli

Thom Yorke

De Engelse muzikant en singer-songwriter Thom Yorke is vooral bekend als bandlid van de band Radiohead. Momenteel is Yorke hard op weg met zijn solo carrière en heeft hij verschillende albums uitgebracht.  Zijn albums ‘The Eraser(2006)’ en ‘Tomorrow’s Modern Boxes(2014)’ kregen veel bekendheid en werden veel beluisterd door zijn fans.  Dit jaar heeft de zanger weer een nieuw album uitgebracht genaamd ‘ANIMA (2019)’. Yorke staat erom bekend dat hij speciale muziek collages creëert en speelt met de compositie van verschillende nummers.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Voor het eendaagse Werchter Classic heeft de organisatie The Killers en Paul McCartney aangekondigd . Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam,System Of A Down en Twenty One Pilots zijn de eerste grote namen die zijn aangekondigd voor 2020.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *