audience-1850022_960_720

Rock Werchter hint met een speciale klok naar nieuwe namen!

Rock Werchter heeft zojuist op hun sociale media kanalen een klokje geplaatst. De klok staat op 18:00 uur. Betekent dit dat er nieuwe namen komen voor het Belgische festival?

Naast Best Kept Secret komt ook de organisatie van Rock Werchter vandaag met een bijzondere afbeelding. Op alle sociale media kanalen heeft de organisatie van het iconische festival een klok gedeeld met daarop de tijd 18:00 uur. Best Kept Secret deelde vanmorgen ook een klok met de tijd 17:51.

Omdat beiden festivals rond dezelfde tijd iets gaan aankondigen gaan we ervan uit dat het om dezelfde naam gaat. Volgens een analyse blijkt dat The Strokes en The Killers het beste passen op de cryptische invulpuzzel van Best Kept Secret. The Killers spelen gedurende het Best Kept Secret weekend al in Engeland. Daarnaast kan 17:51 verwezen worden naar een bekend nummer van The Strokes. De band The Strokes zijn dus het meest aannemelijk om vanavond aangekondigd te worden voor Rock Werchter en Best Kept Secret.

Eerder maakte Rock Werchter al verschillende namen bekend zoals Pearl Jam, Twenty One Pilots en Kendrick Lamar. Andere grote kanshebbers voor het festival zijn onder andere Kings of Leon, Tame Impala en Stevie Nicks.

Rock Werchter

Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli in het dorpje Werchter in België. Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam,System Of A Down, The Streets, Faith No More, Kendrick Lamar, Thom Yorke en Twenty One Pilots zijn de eerste grote namen die zijn aangekondigd voor 2020.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *