pexels-photo-1047442

Rock Werchter kondigt Faith No More aan voor zaterdag 4 juli

De organisatie van Werchter heeft traditiegetrouw op vrijdagmiddag om 16:00 een nieuwe naam bekendgemaakt. Niemand minder dan Faith No More komt naar het Belgische festival op zaterdag 4 juli. 

Na een eerdere aankondiging van Kendrick Lamar, Twenty One Pilots en The Streets voor de Rock Werchter zaterdag wordt het affiche nu nog sterker door de komst van Faith No More. De band speelt ook op zaterdag 4 juli.

Faith No More

De Amerikaanse rockgroep Faith No More is inmiddels bekend bij een groot publiek. De stijl van Faith No More is erg bijzonder en wordt gezien als een kruising tussen hiphop,funk, metal, popmuziek en zelfs soul. De band is headliner van Graspop in 2020 en is ook toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter. Bekende hits van de band zijn ‘Epic’ , ‘Midlife Crisis’ en ‘Easy’.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Voor het eendaagse Werchter Classic heeft de organisatie The Killers en Paul McCartney aangekondigd . Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter.

Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam,System Of A Down, The Streets, Faith No More, Kendrick Lamar, Thom Yorke en Twenty One Pilots zijn de eerste grote namen die zijn aangekondigd voor 2020.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *