audience-1850022_960_720

Rock Werchter strikt Jessie Reyez, Balthazar, Aurora ,De Staat en meer!

Afgelopen vrijdag maakte Rock Werchter 20 nieuwe namen bekend. Onder andere De Staat, Aurora  en Parkway Drive zullen eind juni een optreden gaan geven op de festivalweide van Werchter.

Inmiddels begint de line-up van Werchter al flink vorm te krijgen. Grote namen zoals P!NK, Muse, Mumford & Sons, The Cure en TOOL werden al eerder aangekondigd.

Alle nieuwe namen die zijn aangekondigd hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

Donderdag:  Maribou State en Ólafur Arnalds.

Vrijdag: Jessie Reyez, Our Last Night, Whispering Sons, Masego en Snarky Puppy

Zaterdag: Aurora, SYML, Barns Courtney, All Them Witches en Alice Phoebe Lau

Zondag: Balthazar, Parkway Drive, De Staat, RYX, tamino, Lewis Capaldi, Laurel en Black Honey

Parkway Drive

De Australische metalcoreband Parkway Drive is een van de mainstage acts voor de zondag van Rock Werchter. Enkele bekende nummers van de band zijn ‘The Void’ en ‘Vice Grip’. Momenteel tourt de band door Europa ze treden onder andere op in Keulen en Amsterdam. De band is ook een van de headliners van het Jera On Air festival.

Afgelopen vrijdag was er een concert coverage van Parkway Drive in onze Instagram story! Volg ons op Instagram om wekelijks te genieten van concert coverages!

Zijn er nog tickets beschikbaar?

De kaartverkoop voor Rock Werchter is inmiddels gestart. Dagkaarten voor de vrijdag zijn inmiddels uitverkocht. Weekendkaarten en dagkaarten voor de donderdag, vrijdag en zondag zijn nog beschikbaar! Kaarten zijn te koop via de site van Rock Werchter:  https://www.rockwerchter.be/nl/ . Rock Werchter vindt dit plaats van 27 t/m 30 juni 2019.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *