pexels-photo-167605

Rock Werchter strikt twee grote vernieuwende artiesten

De organisatie van Rock Werchter heeft vanmiddag twee nieuwe namen aangekondigd voor het affiche. De line-up begint langzaam steeds meer vorm te krijgen en onder andere Muse, Bastille en P!NK werden al eerder aangekondigd.

Vanmiddag heeft de organisatie bekendgemaakt dat ook Rosalía en Greta Van Fleet naar het Belgische Werchter zullen afreizen.

Greta Van Fleet

De uit Michigan afkomstige rockband Greta Van Fleet doet veel mensen denken aan Led Zeppelin. Veel fans noemen hun daarom nu al de nieuwe ‘Led Zeppelin’. De band groeit in een rap tempo en heeft de eer om op zondag 30 juni op de mainstage van Rock Werchter een optreden te geven. Een van hun meest bekende nummers is ‘Highway Tune’. Dit nummer werd op Youtube al meer dan 37,8 miljoen keer beluisterd.

Rosalía

De Spaanse singer-songwriter Rosalía is een vernieuwende artiest en is hard op weg om naar de top te klimmen. Ze werkte onder andere samen met J.Balvin en Pharrell Williams. Inmiddels heeft ze al veel muziekprijzen mogen ontvangen waaronder twee Latin Grammy Awards voor haar single ‘Malamente’.

Ze zal op zondag 30 juni een optreden geven in The Barn van Rock Werchter.

 

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is inmiddels gestart. Dagkaarten voor de vrijdag zijn inmiddels uitverkocht. Weekendkaarten en dagkaarten voor de donderdag, vrijdag en zondag zijn nog beschikbaar! Kaarten zijn te koop via de site van Rock Werchter:  https://www.rockwerchter.be/nl/ . Dit jaar zijn onder andere The Cure, Mumford& Sons, P!NK, Muse en Florence And The Machine de grote artiesten van het affiche.  Eerder werden ook al onder andere Parkway Drive en Aurora aangekondigd. Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 t/m 30 juni 2019.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *