19030758_1864294093788288_7030539893864627021_n

Rowwen Hèze hint naar Beyoncé en Kylie Minogue op Pinkpop 2019?!

Vorig week bracht Rowwen Hèze het nieuwe nummer ‘Leidingwater’ uit. Horen we in het lied nu een paar grote namen voor de jubileumeditie van Pinkpop voorbij komen?

Een bijzonder lied

Het nieuwe lied ‘Leidingwater’ van Rowwen Hèze lijkt erg bijzonder te zijn. Hieronder een stuk lyrics van het lied:

“Hier onder de grote sloten
Meestal zo rond eind mei
Komen ze massaal naar buiten
Blozend als de eerste aardbei

En dan gaan ze zingen
Over nu en over later
Meestal over liefdesdingen
Het zit hier in het leidingwater

Ineens dan hoor je Beyoncé
Maakt sinds lang weer een ronde.
Heupwiegend komt ze voorbij
Kijk nou toch die donkerblonde

Lijkt precies Kylie Minogue
Straks als hier de wind gaat waaien
Tipje van de zomerrok
Kijk die kuiten, kijk die dijen.”
-van het lied”Leidingwater”van Rowwen Hèze.

De namen ‘Kylie Minogue’ en ‘Beyoncé’ worden genoemd. Verder wordt ‘eind mei’ genoemd en de woorden ‘liefdesdingen’ en ‘zingen’. Pinkpop heeft vaker eind mei plaatsgevonden en op Pinkpop wordt er ook gezongen. Het titel woord ‘Leidingwater’ zou ook nog kunnen terugslaan op het gratis drinkwater dat ieder jaar op het Pinkpop terrein beschikbaar is.

Voor wie het niet gelooft. Beluister dan hieronder het bijzondere,vrolijke en zomerse lied ‘Leidingwater’ van Rowwen Hèze:

Kan dit ook echt gebeuren?

We kunnen het gerust opvallend noemen dat een Limburgse band ‘Kylie Minogue’ en ‘Beyoncé’ in hun liedje benoemt. Jan Smeets maakte al eerder bekend dat Rowwen Hèze dit jaar op Pinkpop zal staan met een ‘speciale’  show.Dus misschien bevat dit nummer met opzet wat hints?

Daarnaast heeft Beyoncé tot op heden nog geen tours of andere concerten gepland in juni. De zangeres lijkt dus wel beschikbaar te zijn begin juni. Ook heeft Jan Smeets aangegeven dat hij een optreden van Beyoncé zeker zou toejuichen en dat zij hoog op het verlanglijstje van Smeets staat. Beyoncé gaf afgelopen jaar nog een optreden op het Amerikaanse Coachella festival.

Kylie Minogue is zeker een grote kanshebber voor het popfestival. Minogue is al geboekt voor verschillende Europese festivals in de zomer van 2019.

Waarom zou het niet kunnen gebeuren?

Of het ook daadwerkelijk gaat gebeurt is nog maar de vraag. Beyoncé heeft nog geen enkele show aangekondigd voor de zomer van 2019 en daarnaast zou het bijzonder zijn als de zangeres alleen naar Europa zou vliegen voor een optreden op Pinkpop. Ook staat Beyoncé niet meer zo vaak op festivals en doet ze vooral alleen nog concerten. Het kan natuurlijk ook gewoon toeval zijn dat beiden artiesten in het liedje worden genoemd. En misschien zocht Rowwen Hèze bandlid Jack Poels gewoon naar twee woorden waar hij op kon rijmen.

Voor Coachella maakte de zangeres een uitzondering misschien wilt ze dit ook wel doen voor de jubileumeditie van Pinkpop. Om dit zeker te weten moeten we even blijven afwachten tot de Pinkpop persconferentie. Het lied ‘Leidingwater’ blijft in ieder geval een leuk nummer om naar te luisteren! Of Beyoncé nu wel of niet naar Pinkpop komt.

Beyoncé

De Amerikaanse zangeres Beyoncé werd bekend toen ze de leadzangers was van r&b-meidengroep “Destiny’s Child” . Inmiddels is de zangeres uitgegroeid tot een van de grootste pop iconen van de wereld. De zangeres is onder andere bekend van de hits ‘Halo’ , ‘If I Were A Boy’ , ‘Irreplaceable’ en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ze nam een videoclip op in het Louvre, trad twee keer op gedurende de Super Time Half Bowl Show en begon haar eigen kledingmerk. Afgelopen jaar gaf de zangeres nog een aantal optredens in de Amsterdam Arena met haar man Jay-Z.

Kylie Minogue

Wie Kylie Minogue zegt denkt misschien meteen aan de hit ‘Can’t Get You Out Of My Head’. Deze Australische zangeres is bezig met een comeback en heeft al een aantal festivaloptredens gepland voor de zomer van 2019. Ze staat onder andere op het Rock Werchter festival en ook werd ze aangekondigd voor het Glastonbury festival. Een grote kans dat deze zangeres dus terug te vinden is op de Pinkpop weide.

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Onder andere Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn al aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bronnen: Rowwen Hèze en Pinkpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *