Wil jij een van onze nieuwste enthousiaste redactie leden worden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 

Vooral veel schrijven en de beste festivals en concerten bezoeken!

Als een redactie lid schrijf jij je eigen artikels die op de site van Festifun worden geplaatst. Je wilt met je tekst zoveel mogelijk lezers aanspreken en het altijd zo interessant en leuk mogelijk proberen te maken. Samen met de rest van het team probeer je goed samen te werken en maak je er een mooi eindproduct zodat de lezers een goed gevoel krijgen. Je gaat schrijven over de laatste artiesten, festival en muziek nieuwtjes.

Ben jij de ideale kandidaat?

*Schrijven is echt een passie van jou, ook weet je veel van de laatste festival, artiest en muziek nieuwtjes. Je zou dit graag willen combineren en hiermee zoveel mogelijk lezers een beeld geven wat er nu eigenlijk allemaal speelt in de artiesten, muziek en festival wereld. 

*Je wilt graag de tofste,nieuwste en gekste festivals en concerten bezoeken!

*Je schrijft graag

*Je bent altijd up-to-date van de laatste artiesten, festival en muziek nieuwtjes en wilt dit graag combineren met schrijven.

*Je vindt het leuk om in een team samen te werken.

Interesse?

Je werkt met een enthousiast en gemotiveerd team van redacteuren naar het beste resultaat toe. Je ontwikkelt hiermee nog meer schrijfvaardigheden wat altijd handig is voor de toekomst. Voor vragen of meer informatie kun je altijd mailen naar info@festifunofficial.nl

Solliciteren 

Lijkt je het leuk om lid te worden van onze redactie? Stuur dan nu je motivatie naar info@festifunofficial.nl 

In je motivatie willen we graag de volgende dingen terug zien:

-Je naam en leeftijd

-Waarom jij gekozen moet worden als ons nieuwe redactie lid.

-Je motivatie ( waarom wil je dit doen )