pexels-photo-164899

Shocking: Justin Bieber vraagt fans om te bidden voor hem!

Het gaat slecht met de Canadese zanger Justin Bieber. In een Instagram post vraagt hij aan zijn fans om voor hem te bidden omdat hij zich gek,raar en verbroken voelt.

In 2018 trouwde Bieber nog met het model Hailey Baldwin. Baldwin en Bieber hadden al vaker laten merken dat het huwelijk niet aan hun verwachtingen voldeed.

Op 1 maart werd Justin Bieber 25 jaar maar het lijkt er niet op dat dit de zanger heeft opgevrolijkt. Vandaag postte de zanger een shockende post waar hij het volgende schrijft:

 “Ik wilde jullie even een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik heb veel geworsteld. Ik voel me alleen maar verbroken en raar. Ik stuit altijd terug, dus ik ben niet bezorgd, maar wilde alleen even contact zoeken met jullie en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt..”

In een interview bij de Vogue  van begin februari vertelde de Canadese zanger dat hij in het verleden al eerder kampte met depressies. Een van zijn grootste depressies had hij  gedurende de Purpose-tournee in 2017.

Bron: Justin Bieber

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *