disneyland foto

Steve Aoki naar driedaags Disneyland Parijs festival!

Begin juli organiseert Disneyland Parijs een driedaags dancefestival. Steve Aoki is de eerste naam die de organisatie bekend heeft gemaakt.

De organisatie heeft de eerste naam voor het Electroland festival bekendgemaakt. Niemand minder dan Steve Aoki zal een optreden verzorgen bij het festival! Het thema van dit jaar voor het dancefestival is ‘Enter The Jungle’.

Steve Aoki

De Amerikaanse electrohouse- producer is een wereldberoemde dj. Vorig jaar trad hij nog op bij de eerste editie van het Neverland festival en inmiddels blijft de dj gewoon doorgaan met touren. Je kent hem misschien van de bekende hit ‘Just Hold On’ waar hij samenwerkte met Louis Tomlison, voormalig bandlid van One Direction.

Electroland

Dit jaar vindt de derde editie plaats van het Electroland festival. Het festival zal plaatsvinden van 5 t/m 7 juli in het Walt Disney Studios Park. Verwacht  speciale avondshows, lasers, wereldberoemde dj’s en nog veel meer verrassingen. Vorig jaar waren er optredens van Bob Sinclar, Robin Schulz en Afrojack. Via de site van Disneyland Parijs kun je meer informatie vinden over de ticketverkoop.

Bron:  Disneyland Parijs

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *