pexels-photo-1763075

Sting in juli 2020 te bewonderen op Gent Jazz festival

Na een afmelding dit jaar komt Sting in 2020 alsnog naar het Gent Jazz festival. Hiermee is hij meteen een grote kanshebber geworden voor het Bospop festival.

Vandaag maakte de organisatie van het Gent Jazz festival bekend dat gitarist en zanger Sting in 2020 zal afreizen naar het festival. De zanger is op dinsdag 14 juli te bewonderen op de bijlokesite in Gent.

Exclusieve ticketverkoop voor (pech)fans

De reguliere ticketverkoop start op vrijdag 22 november om 10.00 uur op deze website. Ticketprijzen variëren van 110 euro tot 90 euro. Fans die dit jaar een kaartje hadden gekocht voor het geannuleerde optreden van Sting krijgen toegang tot een exclusieve voorverkoop. Deze exclusieve voorverkoop loopt van 20 november (vanaf 9 uur) tot 21 november (tot 23:59). Deze fans krijgen een apart e-mail met de benodigde informatie. Daarnaast krijgen leden van de Sting Fanclub ook toegang tot een speciale voorverkoop. Deze voorverkoop loopt via www.sting.com.

Sting

We kennen Sting allemaal van de band The Police. Ze zijn onder andere bekend van de hits ‘Every Breath You Take’ , ‘Roxanne’ en ‘Englishman in New York’. Inmiddels is Sting flink op weg met een solo carrière. Sting moest in 2019 noodgedwongen veel grote shows annuleren in verband met stemproblemen.

 

Gent Jazz festival

Het Gent Jazz festival vindt dit jaar plaats van 9 t/m 19 juli op de Bijlokesite in Gent. In 2019 stonden onder andere Diana Krall en Gregory Potter op het affiche van het festival. Kaarten zijn te koop via de website van Gent jazz.

Bron: Gent Jazz

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *