pexels-photo-1916824

Sting op vrijdag 10 juli naar Bospop

Vandaag heeft de organisatie van Bospop de eerste naam bekendgemaakt voor het festival. Na een geannuleerd optreden van dit jaar zal Sting in 2020 op vrijdag 10 juli op Bospop spelen.

De eerste grote naam voor Bospop is bekend! Niemand minder dan Sting komt naar het grote festival. De volgende namen zullen om 11:00 bekend worden gemaakt. Wij houden je op de hoogte!

Sting

We kennen Sting allemaal van de band The Police. Ze zijn onder andere bekend van de hits ‘Every Breath You Take’ , ‘Roxanne’ en ‘Englishman in New York’. Inmiddels is Sting flink op weg met een solo carrière. Sting moest in 2019 noodgedwongen veel grote shows annuleren in verband met stemproblemen.

 

De zanger werd al eerder aangekondigd voor het Belgische Gent Jazz festival.

Alle mogelijke kanshebbers voor Bospop kun je hier vinden.

Bospop

Het jaarlijkse Bospop festival vindt altijd plaats in het Limburgse Weert. Dit jaar breidde het festival uit van twee naar drie dagen. Daarnaast werden het terrein en de rocktent groter gemaakt. De muziekgenres van het festival zijn overwegend hardrock, progressieve rock en classic rock. De eerste editie van het festival vond plaats in 1980 en inmiddels zijn er al 39 edities geweest. Volgend jaar vindt het festival plaats van 10 t/m 12 juli. In het verleden hebben onder andere Live, Zucchero, Toto, Skunk Anansie, Madness, Doe Maar, Nena  en Simple Minds er opgetreden.

Ondertussen is Iron Maiden aangekondigd als extra concert voor de donderdag. Meer over dit concert lees je hier.

Bron: Bospop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *