pexels-photo-246972

Suikerrock kondigt laatste editie én eerste namen aan!

Suikerrock kondigde afgelopen week de laatste editie aan, nadat de gemeente na 34 jaar ‘het respect voor het Belgische festival verloren heeft’. Suikerrock was een van de festivalpioniers in België en is een voorbeeld voor veel andere festivals wereldwijd.

Het festival in Tienen heeft in de afgelopen 34 jaar veel grote namen op hun podia gehad, zoals Alison Morrisette, Simple Minds, The Sting, Joe Cocker, Alice Cooper, Dimitri Vegas & Like Mike en nog veel meer grote namen.

Een bijzondere (lange) editie in 2020

In 2020 zal de organisatie nog een keer groots uitpakken, met in plaats van 3 dagen festival, 4 dagen festival. Het festival zal plaatsvinden van donderdag 30 juli tot en met zondag 2
augustus. De donderdag zal een throwback party worden met namen die in de afgelopen jaren allemaal op Suikerrock hebben gestaan. Voor deze dag zijn ook al de eerste twee namen bekend gemaakt, namelijk White Lies en The Sisters of Mercy. De vrijdag en zaterdag zullen traditionele festival dagen worden en de zondag wordt zoals elk jaar een familie dag.

Suikerrock 
In 2019 had Suikerrock een top-editie. Ondanks het afzeggen van The Prodigy , stonden er toch een aantal top namen zoals Bazart, Tom Odell, Dimitri Vegas & Like Mike én Marco Borsato. In 2020 zal Suikerrock wederom plaatsvinden in het Belgische Tienen. De eerste aangekondigde namen voor de Farewell edition zijn White Lies en The Sisters Of Mercy. Suikerrock vindt in 2020 plaats van 30 juli t/m 2 augustus 2020. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels gestart. Kaarten kunnen hier gekocht worden.

Bron: Suikerrock

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *