800px-Tame_Impala_Red_Rocks_08.31.16_(28770035144)

Tame Impala brengt nieuw nummer uit en kondigt tournee aan

Kevin Parker, frontman van Tame Impala, heeft deze week laten weten dat de band in 2020 weer op tournee gaat. Waar de tour precies allemaal naar toe gaat, zegt de zanger nog niet, maar hij verklapt wel al dat ze onder andere naar Peru en Brazilië komen.

De aankondiging van de nieuwe tournee ging gepaard met de aankondiging van een nieuw album en het uitbrengen van een nieuw nummer. Het nieuwe nummer, genaamd ‘It Might Be Time’, zal onderdeel zijn van het nieuwe album ‘The Slow Rush’ dat zal verschijnen op 14 februari 2020. Het nummer is hieronder te beluisteren.

Festivalartiest Tame Impala

Tame Impala stond dit jaar onder andere op Pukkelpop en Lowlands, waar de band uit Australië beide keren goed in de smaak viel bij het publiek.
Inmiddels is Tame Impala een groot gerucht geworden voor onder andere Rock Werchter, Mad Cool en Pinkpop. Het blijft nog even afwachten op welke festivals we de band volgend jaar kunnen bewonderen. Wij van Festifun houden je in ieder geval op de hoogte van het laatste Tame Impala nieuws!

Tame Impala

De vijfkoppige psychedelische rockband Tame Impala brak in 2008 in Australië door. In 2015 brak de band in Nederland door met de hit ‘Let It Happen’. Het album ‘Currents’ behaalde de top positie in de Album Top 100. Inmiddels is Tame Impala niet meer weg te denken van de Europese festivals. In 2018 stond de band onder andere op Pinkpop en Lowlands.

Banner photo made by Julio Enriquez. No changes were made with the photo. Click here for the link to the license.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *