pexels-photo-1760029

Tame Impala, The National , The Strokes en meer naar Primevara Sound 2021!

Belovend nieuws voor Europese festivals volgend jaar. Grote namen in de muziekwereld geven aan volgend jaar alsnog hun Europese tournee te maken. Primavera festival kondigde onder andere Tame Impala, The Strokes en meer aan!

Kanshebbers voor Europese festivals in 2021! De festivalvijver met headliners , sub-headliners en andere acts wordt door de aankondiging van het Primavera Sound festival vandaag dus nog groter! Ze bevestigen onder andere techno heldin Amelie Lens die vorig jaar nog een geweldige show gaf op het Pukkelpop festival. Daarnaast pronken de nieuwe hippe namen Charli XCX, Disclosure en Brockhampton op de foto. Ook Gorillaz en Tyler The Creator staan op de poster!

Ook The Strokes, The National en Mabel zijn terug van weg geweest! Ook Iggy Pop en Jamie xx staan tussen de nieuwe aankondigingen. Daarnaast staat  zangeres FKA Twigs op de poster die dit jaar op het Sziget festival zou gaan spelen. De meest bijzondere (en nieuwe naam) : Tame Impala! Dit jaar zou hij niet naar Europa komen maar in 2021 lijkt daar dus verandering in te komen. Bekijk alle top namen hieronder :

The National

Ook de indierockband The National komt met goed nieuws en bevestigt hun komst voor het Rock In Rio Lisboa festival en Primavera Sound festival voor 2021. The National stond al geboekt voor het Nederlandse Best Kept Secret festival. De kans is dus groot dat ze volgend jaar alsnog naar Best Kept Secret komen.

De Amerikaanse indierockband werd al in 1999 opgericht. Het eerste album stamt alweer uit 2001 genaamd ‘The National’. De band brak pas na het uitbrengen van hun vierde album ‘Boxer’ echt door! De hit ‘I Need My Girl’ is al meer dan 11 miljoen keer bekeken op Youtube.

Bron: Primavera Sound

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *