pexels-photo-1763067

Taylor Swift, Billie Eilish, Twenty One Pilots en meer naar Mad Cool 2020

Mad Cool heeft  vandaag de eerste zes namen aangekondigd voor de editie van 2020. Met onder andere Billie Eilish, Pixies en Alt-J belooft het affiche van Mad Cool weer spectaculair te worden! 

Speciale puzzel verklapte de namen

Tussen 12:00 en 12:30 maakte de organisatie van Mad Cool elke vijf minuten een nieuwe naam bekend. Sinds vorige week postte de organisatie cryptische afbeeldingen die een soort puzzel vormden.  In deze afbeeldingen zaten hints verstopt die uiteindelijk zouden weggeven welke artiesten vandaag zouden worden aangekondigd.

Hieronder een opsomming van de hints en aangekondigde artiesten:

  • De veer verwijst naar Tove Lo
  • Het spinnenweb verwijst naar Billie Eilish. In verschillende video’s gebruikt Billie het symbool spinnen en ook op haar tour posters zijn deze insecten vaak terug te vinden.
  • Het vliegtuig verwijst naar Twenty One Pilots.
  • De surfende aap verwijst naar een album van de Pixies.
  • De driehoek verwijst naar het logo van Alt-J en de polaroid naar de Amerikaanse zangeres Taylor Swift

Met deze zes namen heeft Mad Cool al een heleboel mooie namen bekendgemaakt. Binnenkort zullen er ongetwijfeld meer namen volgen.

Taylor Swift

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft inmiddels een aantal grote hits op haar naam staan. Ze is ondertussen naast Beyoncé en Ariana Grande een van de grootste vrouwelijke pop artiesten van dit moment! Een aantal van haar hits zijn Blank SpaceLook What You Made Me Do en Wildest Dreams. Dit jaar verscheen op 13 april 2019 haar nieuwe album Lover. 

De zangeres is inmiddels aangekondigd voor een aantal Europese festivals waaronder Werchter Boutique, Roskilde festival, Open’ er en NOS alive. Nu kan Mad Cool dus ook aan dit rijtje worden toegevoegd.

Twenty One Pilots

De uit Ohio afkomstige band stond afgelopen zomer al op verschillende festivals . Sziget, Lowlands , Lollapalooza Paris en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat de mannen ook in 2020 op Mad Cool staan is dus niet zo gek! Ze braken door met de hit ‘Stressed Out’. Misschien ken je ze ook van de nummers ‘Heathens’ en ‘Ride’. Verwacht een te gekke liveshow met drumstellen in het publiek, confetti en nog veel meer!

Billie Eilish

De pas 17 jarige Eilish werd bekend met haar hit ‘Bellyache’. Naast dit nummer ken je haar misschien ook van de hits ‘Bad Guy’ ,‘Bury A Friend’ en ‘Lovely’. Inmiddels is ze een van de meest viral artiesten op het moment en verkocht ze de Tivoli Vredenburg en Ziggo Dome in een paar minuten uit! Muziekkenners noemen haar nu al een nieuwe muzieklegende. Dit jaar stond de zangeres onder andere op Lowlands en Pukkelpop. In 2020 is de zangeres als headliner terug te vinden bij Lollapalooza Paris, Mad Cool en Werchter Boutique Pop-Up er zullen ongetwijfeld nog meer festivals volgen voor Billie.

 

Mad Cool

Dit jaar vond de vierde editie plaats van het Mad Cool festival. Het festival vindt jaarlijks plaats in het Spaanse Madrid. In 2020 zal het festival voor het eerst 4 dagen duren. Er is nog niks bekend over de ticketverkoop. Mad Cool staat bekend om de grote line-ups.Vorig jaar stonden onder andere Vampire Weekend, The Cure, The Smasking Pumpkins en The National op het affiche. Wij van Festifun houden je op de hoogte van het laatste Mad Cool nieuws!

Bron : Mad Cool

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *