The_Killers_at_Hipodrom_Stožice_2009

The Killers als sub-headliner naar Werchter Classic

Dit jaar stonden The Killers nog als headliner op Glastonbury en volgend jaar zijn ze sub-headliner voor Werchter Classic. De organisatie van Werchter Classic boekt hiermee een hele grote naam.

Afgelopen maandag werd Paul Mc Cartney aangekondigd voor Werchter Classic en vandaag mag de organisatie een nieuwe naam bekendmaken. The Killers zijn aangekondigd voor het eendaagse festival. Het is erg opvallend dat deze grote band als sub-headliner is aangekondigd omdat ze bij verschillende Europese festival al waren aangekondigd als headliner.

The Killers

De Amerikaanse rockband The Killers brak in 2005 door met hun hit ‘Somebody Told Me‘. Een aantal andere bekende hits van de band zijn ‘Mr.Brightside‘, ‘Human‘ en ‘Spaceman‘. Dit jaar speelde de band onder andere op het Glastonbury festival en in 2020 zijn ze onder andere geboekt voor het Spaanse Mad Cool festival.

Werchter Classic

Werchter Classic is een eendaags festival met een rijke geschiedenis.In het verleden hebben The Rolling Stones, The Police, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Sting , Lenny Kravitz, Guns’N Roses en nog veel meer artiesten hier opgetreden. In 2020 vindt het festival plaats op zondag 21 juni op het park van Werchter. Paul McCartney is de headliner van het festival in 2020 en The Killers zijn sub-headliner. Ticketverkoop is nog niet gestart.

Banner foto: Gemaakt door Matej Repinc. Er zijn geen aanpassingen aan de foto gemaakt. Een verwijzing naar de foto kan hier worden gevonden.

Bron: Werchter Classic

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *