photo-1565035010268-a3816f98589a

The Offspring eerste headliner van Jera On Air

De organisatie van Jera On Air heeft de eerste headliner bekendgemaakt voor de editie van 2020. Niemand minder dan The Offspring is de eerste headliner voor het driedaagse festival.

The Offspring is de eerste headliner voor het snel groeiende festival Jera On Air. Het festival strikt hiermee een hele grote naam in het genre punkrock. Early bird tickets voor het festival zijn inmiddels te koop via de website van het festival. De volgende namen van Jera On Air worden op vier december bekendgemaakt.

The Offspring

De Amerikaanse punckrockband The Offspring werd al in 1984 opgericht. The Offspring brak in februari 1994 door met hun single ‘Come out and play’ van hun derde album genaamd ‘Smash’.  Inmiddels heeft de band twee notering in de radio 2 top 2000; ‘Pretty fly (For a white guy)’ en ‘self esteem’.  In 2018 stond de band nog op het Pinkpop festival.

Jera On Air

Jera On Air is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in het Limburgse Ysselsteyn. In 2018 werd het festival bezocht door mensen van 40 verschillende landen. Het festival is flink aan het groeien en dat is ook terug te zien in de line-up van  de afgelopen jaren. Het festival focust zich op de genres punkrock, metalcore en hardcore.

Het Jera On Air festival vindt in 2020 plaats van 25 t/m 27 juni. Onder andere Parkway Drive, Sum41 en De Heideroosjes stonden in 2019 op het festival. De eerste headliner van het festival voor de editie van 2020 is The Offspring.  Early bird tickets voor het festival zijn al te koop via de website van het festival.

Bron: Jera On Air 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *