pexels-photo-952422

The Passion in Concert naar Ahoy Rotterdam

In het paasweekend van 2019 maakt de eerste editie van The Passion in Concert zijn opwachting in de Rotterdamse Ahoy. Grote namen zijn hierbij aanwezig om het paasverhaal op unieke wijze te brengen.

Op 20 en 22 april staan de concerten van The Passion gepland in de poptempel van Rotterdam. Tijdens deze nieuwe concerten vertelt Simone Kleinsma het paasverhaal vanuit Maria, de moeder van Jezus. Ook o.a. Berget Lewis, Danny de Munk, Jim Bakkum en Davina Michelle vervullen tijdens deze concerten een grote rol. De cast vertelt dit verhaal met de meest geliefde Nederlandstalige liedjes. Hiermee belooft het een spektakel te worden vol muzikale hoogtepunten, want een poporkest belooft het verhaal nóg dichterbij te brengen.

The Passion in Concert is een moderne vertelling over het laatste deel van Jezus’ leven en zijn lijden. Hierbij mogen adembenemde solo’s en ontroerende duetten niet ontbreken. Het spectaculaire decor en de special effects maken deze ervaring onvergetelijk. Om het compleet te maken is er ook een koor aanwezig van 300 zangers dat samengesteld wordt door zangtalent vanuit heel Nederland.

Boek nu snel je tickets op: https://www.thepassioninconcert.nl/

Bekijk hieronder alvast het openingsnummer van het concert:

Bron: Ahoy.nl 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *