pexels-photo-1916824

‘The Pretenders naar Pinkpop’

The Pretenders touren samen met Fleetwood Mac en hebben een opvallend gat in hun tourschema gedurende het Pinkpop weekend. Wil they stand with Pinkpop?

Het is woensdag dus tijd voor een twee wekelijks Pinkpop gerucht!

The Pretenders touren in de zomer van 2019 samen met Fleetwood Mac. Fleetwood Mac is inmiddels aangekondigd als headliner voor de laatste dag van het Pinkpop festival. Op de site van The Pretenders is te zien dat ze op 6, 13,16 en 18 juni al optredens hebben gepland. Tussen 6 en 13 juni is er dus genoeg ruimte voor een optreden bij Pinkpop. Hieronder is een foto van het tourschema te zien. Het tourschema is ook terug te vinden op de site van The Pretenders.

Package deal?

De band tourt samen met Fleetwood Mac en vaak zitten deze artiesten bij de zogenaamd ‘package deal’ die festivals sluiten met grote artiesten. Vorig jaar nam Bruno Mars de vrouwelijke dj Rashida mee. En P!NK neemt dit jaar Vance Joy en Bang Bang Romeo mee naar  Rock Werchter. Verder heeft Jan Smeets bij een presentatie in het Bernadinus College aangegeven dat er nog een oude band zou komen op de Pinkpop maandag! Dat The Pretenders naar Pinkpop komen kunnen we dus wel met 99% zekerheid zeggen.

The Pretenders

Deze Britse rockgroep is al actief sinds 1978. In de jaren tachtig scoorden ze flink wat hits met ‘2000 Miles’ , ‘Don’t Get Me Wrong’ en ‘I Will Stand By You’. Een van hun meest bekende hits is ‘Back on the Chain Gang’. In 1985 traden The Pretenders op bij Live Aid.

Ben je het overzicht even helemaal kwijt en wil je weten welke artiesten mogelijk naar Pinkpop komen? Bekijk dan onderstaande lijst even waar we alles nog een keer mooi voor je hebben opgesomd.

Pinkpop 2019 geruchten overzicht tot nu toe:

Op onze Instagram pagina is ook nog een heel overzicht te vinden!

Pinkpop

Dit jaar vindt de vijftigste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Donderdag 14 februari lekte al naar buiten dat Palaye Royale naar het festival zou afreizen. Op vrijdag 20 februari vertelde de band Bazart dat ook zij naar Pinkpop afreizen. Ook Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Krezip, Tenacious D en Golden Earring zijn inmiddels aangekondigd voor het festival. Het festival vindt dit jaar van 8 t/m 10 juni plaats in het Zuid-Limburgse Landgraaf. De rest van de line-up wordt traditiegetrouw bekend gemaakt bij de persconferentie op 13 maart in Paradiso. Ticketverkoop start zaterdag 16 maart om 10:00 uur.

Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Fleetwood Mac & Jan Smeets

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *