pexels-photo-1916824

The Prodigy nodigt alle fans uit voor laatste eerbetoon voor frontman Keith Flint

‘Raise the roof for Keef!’ luidt de uitnodiging van de band. Alle fans van The Prodigy zijn uitgenodigd om afscheid te nemen van de voorman, alle fans mogen deel uit maken van de uitvaart.

Aanstaande vrijdag is de uitvaart van Keith Flint. Afgelopen zaterdag maakten de resterende leden van de band via de socials bekend dat fans zijn uitgenodigd om, voorafgaand aan de begrafenis, mee te lopen in de rouwstoet en langs de route te staan. De stoet begint in het Britse begint in Braintree en eindigt bij de nabijgelegen St. Mary’s kerk in Essex waar Keith wordt begraven. De wandeling wordt ‘Keef Flint Raise the Roof!‘ genoemd, waarschijnlijk wordt daarmee bedoeld dat fans nog één keer uit hun dak kunnen gaan voor de voorman. ‘De uitvaartceremonie is alleen voor familie en hechte vrienden, maar er zijn buiten de kerk speakers zodat fans mee kunnen luisteren‘ aldus de band via Twitter.

Maandagmorgen 4 maart kwam het bericht naar buiten dat de 49-jarige frontman dood werd aangetroffen in zijn woning in het Britse Dunmow, in de buurt van London. Hij bleek zichzelf van het leven te hebben beroofd.

De band heeft na het plotseling overlijden alle optredens geannuleerd, waaronder die van Lowlands.

Bron: The Prodigy

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *