7da59f90-4e8b-4cd2-8ecc-b5a9e6d9dffe

Trijntje viert spetterend jubileum in de Ziggo Dome

Trijntje Oosterhuis zit al 25 jaar in het vak en dat werd uitbundig gevierd in een uitverkochte Ziggo Dome. Een prachtig decor en verrassende gastartiesten maakten van de avond een heus spektakel.

De avond werd bijzonder ingezet met een fakkel die door een paar sportieve jongemannen naar het podium werd gedragen. Bij dit tafereel hoorde het nummer ‘De Zee’ waarbij uiteraard ook haar rode jurk uit 1996 niet mocht ontbreken. Om deze weer aan te kunnen trekken was de zangeres al enkele maanden bezig met afvallen. ”Ik ben zo blij dat ik hem weer kon aantrekken, maar ik ben ook blij dat hij weer uit mocht.”, dolt Trijntje.

Gedurende de avond zingt Trijntje eigen succesnummers waaronder Vlieg Met Me Mee en Nu Dat Jij Er Bent. Ook klassiekers van o.a Micheal Jackson, Frank Sinatra en Burt Bacharach kwamen voorbij. Trijntje maakte daarnaast ook plaats voor geweldige gasten zoals Davina Michelle, Tino Martin en Alain Clarke die het publiek een voor een meenemen in een heerlijke sfeer. Het kippenvel momentje is unaniem That’s What Friends Are For op de gitaar. Een hele pure, intense setting waarbij zaklampjes het zicht door de zaal vullen. Wauw! 

Foto: Lars Deckers

Tussendoor maakt Trijntje gebruik van introductiefilmpjes dat het volgende nummer steeds aankondigt. Soms werd dit naar onze mening een beetje te langdradig en mocht de overgang sneller. Tijdens het concert maakt de zangeres ook tijd voor een primeur; haar nieuwe single Dit Is Voor Mij. Het publiek gaat er bij staan en doen al klappend mee. Na het eerste refrein legt Trijntje het lied even stil wanneer het orkest niet op dezelfde toonhoogte speelt. ”Nou lekker jongens, op het moment dat ik mijn nieuwe single wil voorstellen, gaan we allemaal de verkeerde kant op. Opnieuw!” Dit heerlijke lied werd alsnog succesvol uitgezongen.

Trijntje kondigt – zoals dat hoort- haar gastartiesten de hele show aan. Al vergat de zangeres er bewust eentje  te vermelden; wanneer het welbekende nummer Wereld Zonder Jou wordt ingezet gaat het publiek los. Niemand minder dan Marco Borsato betreedt het podium. Hij is de verzwegen special guest die uiteraard niet mag ontbreken op het jubileum van zijn muzikale vriendin. ”Dat is nog eens een verrassing hé!” knipoogt Trijntje naar het publiek.

Als afsluiter eindigen we de avond in vrolijke sferen met een Total Touch Medley. Enkele nostalgische hits kwamen nog eens voorbij en werden uitbundig meegezongen in de zaal.

Trijntje heeft een geweldig concert neergezet met toffe gasten, haar heerlijke zangstem en gevarieerde muziek in samenwerking met het Metropole Orkest. Een zeer geslaagde avond!

Bron: Lars Deckers

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *