064c0fbb-9d3f-4b84-860f-2313a0de47f0

Twenty One Pilots zaterdag 4 juli naar Rock Werchter 2020

De organisatie van Rock Werchter heeft zojuist de komst van Twenty One Pilots naar Rock Werchter bekendgemaakt. De band zal op zaterdag 4 juli te bewonderen zijn op het Belgische festival.

Deze week worden er flink wat mooie aankondigingen verwacht voor het Rock Werchter festival. Gisteren werd de komst van Pearl Jam al bekendgemaakt en inmiddels is ook Twenty One Pilots toegevoegd aan de line-up.

Twenty One Pilots

De uit Ohio afkomstige band stond afgelopen zomer al op verschillende festivals . Sziget, Pukkelpop, Lowlands , Lollapalooza Paris en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat de mannen ook in 2020 op Rock Werchter staan is dus niet zo gek! Ze braken door met de hit ‘Stressed Out’. Misschien ken je ze ook van de nummers ‘Heathens’ en ‘Ride’. Verwacht een te gekke liveshow met drumstellen in het publiek, confetti en nog veel meer!

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is nog niet gestart. Rock Werchter vindt in 2020 plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli . Namen voor de editie van 2020 moeten nog bekend worden gemaakt. De organisatie heeft wel al bekend gemaakt dat Taylor Swift headliner is van het eendaagse festival Werchter Boutique. Voor het eendaagse Werchter Classic heeft de organisatie The Killers en Paul McCartney aangekondigd . Eerder traden onder ander P!NK, Bastille, The Cure, Linkin Park, Metallica, Pearl Jam, The Chainsmokers en meer artiesten op bij Rock Werchter. Het festival heeft jaarlijks een van de beste line-ups van de hele wereld. Pearl Jam en Twenty One Pilots zijn de eerste grote namen die zijn aangekondigd voor 2020.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *