photo-1549499090-d7ac0cec89f4

UPDATE: Ticketinformatie Pinkpop

De organisatie van het Pinkpop festival heeft vandaag een update gegeven betreffende de ticketverkoop voor de festivals. De keuze is reuze! Kopers kunnen kiezen voor één van de drie opties.

Voor de eerste keer in de geschiedenis is een editie van het beroemde Pinkpop festival geannuleerd. Dit in verband met de corona crisis. Maar wat gebeurt er nu met je tickets? Gelukkig heeft de organisatie drie keuzes voorgeschoteld waar je uit kan kiezen:

1) Bewaar je ticket en krijg t/m 2024 voorrang op de ticketverkoop

Ja je leest het goed! Alle die hard Pinkpop fans die hun ticket bewaren voor 2021 krijgen als extra cadeautje voorrang tot de ticketverkoop in 2022,2023 en 2024. Dan weet je zeker dat je niet naast tickets grijpt in de toekomst! Je hoeft nu verder niks te doen en je ticket blijft gewoon geldig voor volgend jaar.

2) Vraag een tegoed aan voor 2021 en/of 2022

Weet je nog niet zeker of je volgend jaar wel kan gaan? Of wil je liever het programma afwachten? Dan biedt Pinkpop ook de mogelijkheid om een tegoed aan te vragen. Op de Pinkpop website staat hierover het volgende: “ Het tegoed kan tot 24 maanden na ontvangst worden gebruikt voor een nieuw ticket voor Pinkpop in 2021 en/of 2022. Je bent vrij om te kiezen voor een ticket voor een andere festivaldag of met bijbetaling voor het gehele weekend. Het tegoed dat na 24 maanden niet gebruikt is, wordt alsnog teruggestort. Je kunt binnen 4 weken na 15 mei een tickettegoed/voucher aanvragen ter waarde van het volledige aankoopbedrag, incl. servicekosten. Deze aanvraag kun je hier doen.”

3)Vraag je geld terug

Mensen die echt niet zeker weten of ze volgend jaar wel naar Pinkpop kunnen komen, hebben de optie om hun geld terug te vragen. Er zijn wel een paar belangrijke dingen waar je dan rekening mee moet houden. Uitbetaling van je ticketprijs vindt bij het terugvragen van het geld pas op uiterlijk 20 juli 2021 plaats. Verder staat op de website het volgende : “Mocht je ook geen gebruik kunnen of willen maken van het tickettegoed dan is het mogelijk om binnen 4 weken na 19 mei 2020! Je geld terug te vragen via dit contactformulier. Je tickets worden dan geannuleerd en het bedrag wordt uiterlijk 20 juli 2021 teruggestort.”

Festifun ticket advies:

Bewaar je ticket op die manier steun je de festivals en zorg je ervoor dat Pinkpop blijft bestaan! Daarnaast krijg je voorrang in de ticketverkoop voor de aankomende Pinkpop edities!

Handig filmpje

Ben je het overzicht even kwijt en wil je alles nog een keer goed uitgelegd hebben? Bekijk dan even onderstaande filmpje van het officiële Pinkpop Youtube kanaal waar alles nog een keer goed wordt uitgelegd. Verder is de gehele informatie over de Pinkpop tickets hier terug te vinden.

Pinkpop

Op 18,19 en 20 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa!  Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Bron: Pinkpop

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *