photo-1549499090-d7ac0cec89f4

UPDATE: Ticketinformatie Werchter festivals

De organisatie van de Werchter festivals heeft vandaag een update gegeven betreffende de ticketverkoop voor de festivals. Kopers krijgen een persoonlijk krediet.

Na het aflasten van alle Belgische festivals moest ook de organisatie van de grote Werchter festivals eraan geloven. Werchter Boutique, Werchter Classic en het Rock Werchter weekend gaan niet door.

Kopers krijgen een persoonlijk krediet en geld kan niet worden teruggevraagd

Vandaag heeft de organisatie in samenwerking met Ticketmaster België een update gegeven over reeds gekochte tickets. Verkopers krijgen een persoonlijk krediet van hun gekochte ticket(s) en kunnen deze gebruiken voor Werchter events van 2021 en 2022. Geld kan dus niet worden terug gevraagd. Dit kan alleen bij hele uitzonderlijke omstandigheden. Iets wat voor gemengde gevoelens. Sommige mensen willen hun geld terug omdat ze namelijk niet weten hoe de line-up er volgend jaar uit gaat zien.

Live At Home Festival Party

We begrijpen dat de teleurstelling groot is maar daarom hebben wij van Festifun iets bedacht wat je verdriet wellicht iets meer wegneemt. Voor drie grote festivals organiseren wij een speciaal Live At Home Party. Het Rock Werchter Live At Home event is inmiddels gelanceerd en een groot succes! Meer informatie over deze evenementen is hier te vinden.

Bron: Ticketmaster en Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *