pexels-photo-1190295 (1)

Vier nieuwe namen voor Pinkpop!

Pinkpop maakte vandaag 4 nieuwe namen bekend onder andere Ellie Goulding en The Last Internationale zitten bij de nieuwste aankondiging.

De organisatie van Pinkpop heeft vandaag maar liefst vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Hiermee zijn er nu in totaal 37 acts bekendgemaakt.

De nieuwe toegevoegde namen:

  • Ellie Goulding (vrijdag, 19 juni)
  • Frenna Deluxe (vrijdag, 19 juni)
  • Queerbeat (vrijdag, 19 juni)
  • The Last Internationale (zondag, 21 juni)

The Last Internationale stond twee jaar terug ook al op Pinkpop en blies het publiek toen weg met stevige rock. Ook Ellie Goulding heeft in het verleden op Pinkpop gespeeld. De popzangeres is bekend van verschillende pop hits zoals ‘Close To Me‘. Ze werd eerder al aangekondigd voor het eendaagse Werchter Boutique festival.

Ook de Haagse rapper Frenna Deluxe zal op de eerste dag van het Pinkpop festival optreden. En daarnaast zal de Duitse brass band Queerbeat , bekend van flink wat carnavalsnummers, voor flink wat feest zorgen op het Megaland terrein.

Ellie Goulding

De Britse zangeres Ellie Goulding heeft inmiddels al flink wat hits op haar naam staan. Ze is onder andere bekend van de hits ‘I Need Your Love‘, ‘Lights‘ , ‘Love Me Like You Do‘  en ‘Burn‘. Ze won verschillende internationale awards en is ook in 2020 weer op een aantal Europese festivals te zien. Een meezing festijn gegarandeerd!

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. Later werden ook onder andere Twenty One Pilots, Lost Frequencies, 5SOS en Kensington toegevoegd aan de line-up. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Eerder kondigde Volbeat zichzelf al aan gedurende hun show in de Ziggo Dome. De laatste headliner voor Pinkpop 2020 werd in december aangekondigd en is niemand minder dan Guns’N’Roses.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *