800px-Volbeat

Volbeat naar Pinkpop 2020

De Deense heavymetalband Volbeat heeft zichzelf gedurende hun eigen Ziggo Dome show bevestigd voor Pinkpop 2020.

Leuk nieuws vanuit Amsterdam vandaag! De Deense heavymetalband Volbeat zei na afloop van hun show in de Ziggo Dome ‘See you next your at Pinkpop’. Hiermee zijn we er vrijwel zeker van dat we de band volgend jaar op het festival kunnen bewonderen. Welke dag ze zullen gaan optreden is nog niet bekendgemaakt.

Volbeat

De Deense heavymetalband Volbeat werd gevormd in 2001 en is een geliefde band voor verschillende festivals. Naast verschillende optredens op Graspop hebben ze in 2009 en 2011 op het Pinkpop festival gestaan. Een van hun bekendste hits is ‘Lola Montez’.

Pinkpop

Op 19, 20 en 21 juni vindt de 51ste editie plaats van het langstlopende festival ter wereld. Met artiesten als Muse, Robbie Williams, The Rolling Stones en Bruno Mars is Pinkpop een van de grootste festivals van Europa! Op woensdag 13 november werden Post Malone, Red Hot Chili Peppers, Disturbed, Zara Larsson, Keane en Deftones aangekondigd voor de 51ste editie. De kaartverkoop start zaterdag 23 november om 10:00.

Wij zullen je op de hoogte houden van het laatste Pinkpop nieuws op deze speciale Pinkpop pagina. Wil je wat meer informatie over het festival bekijk dan even de website van Pinkpop.

Banner foto: Gemaakt door Rockman. Er zijn geen aanpassingen aan de foto gemaakt.  Een verwijzing naar de foto en fotograaf kan hier worden gevonden.

Bron: Volbeat

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *