photo-1492684223066-81342ee5ff30

Werchter Boutique maakt affiche compleet met vier nieuwe namen

Het eendaagse Werchter Boutique festival met headliner Taylor Swift heeft de overige namen bekendgemaakt. Onder andere Zwangere Guy is toegevoegd aan de line-up.

Met de aankondiging van Taylor Swift boekte het Werchter Boutique festival een headliner van formaat. Een tijdje later werden ook de komst van de Britse zangeres Ellie Goulding en de rockband 5 Seconds Of Summer bekendgemaakt.

Inmiddels heeft de organisatie de overige vier namen voor het festival bekendgemaakt. De Belgische band Bazart is toegevoegd aan de line-up maar ook de rappers Zwangere Guy en Brihang. Oud Eurovisie Songfestival deelnemer Loïc Nottet is ook van de partij!

De organisatie heeft ook meteen het tijdschema voor het festival bekendgemaakt:

  • 12:45 – 13:15 : Brihang
  • 13:45 – 14:15 : Loïc Nottet
  • 14:45 – 15:35 : Zwangere Guy
  • 16:15 -17:15  : 5 Seconds Of Summer
  • 17:55 – 18:55 : Bazart
  • 19:45 – 21:00 : Ellie Goulding
  • 22:00 – 00:00 : Taylor Swift

Ellie Goulding

De Britse zangeres Ellie Goulding heeft inmiddels al flink wat hits op haar naam staan. Ze is onder andere bekend van de hits ‘I Need Your Love‘, ‘Lights‘ , ‘Love Me Like You Do‘  en ‘Burn‘. Ze won verschillende internationale awards en is ook in 2020 weer op een aantal Europese festivals te zien. Een meezing festijn gegarandeerd!

Taylor Swift

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft inmiddels een aantal grote hits op haar naam staan. Ze is ondertussen naast Beyoncé en Ariana Grande een van de grootste vrouwelijke pop artiesten van dit moment! Een aantal van haar hits zijn Blank SpaceLook What You Made Me Do en Wildest Dreams. Dit jaar verscheen op 13 april 2019 haar nieuwe album Lover. 

De zangeres is inmiddels aangekondigd voor een aantal Europese festivals waaronder Werchter Boutique,Roskilde festival, Open’ er en NOS alive.

Werchter Boutique 

Het eendaagse festival Werchter Boutique vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni. Onder andere 5SOS, Taylor Swift en Ellie Goulding zijn aangekondigd voor het festival. Tickets voor het festival zijn nog te koop via de website van Werchter Boutique. Golden Circle tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Bron: Werchter Boutique

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *