pexels-photo-2027059

Years& Years eerste naam voor Disney’s Magical Pride festival

Vandaag maakte de Britse synth-pop band Years& Years bekend dat zij een van de artiesten zijn die een optreden gaan geven bij het Magical Pride festival in Disneyland Parijs.

De Britse band Years& Years maakte vandaag via een Twitter bericht bekend dat zij een van de artiesten zijn die een optreden gaan geven bij het Magical Pride festival.

Years& Years

De Britse synth-pop band Years& Years is ontstaan in 2010. In 2014 braken ze door met hun nummers ‘Desire’, ‘Real’ en ‘King’. De band heeft inmiddels al op veel grote festivals gestaan waaronder Rock Werchter, Pinkpop, Lollapalooza en Glastonbury. Inmiddels hebben Olly Alexander, Mikey Goldsworthy en Emre T├╝rkmen weer een aantal nieuwe hits te pakken met ‘Sanctify, ‘Play’ en ‘If You’Re Over Me’.

Magical Pride festival

Het Magical Pride festival vindt dit jaar op 1 juni plaats in het Walt Disney Studio’s park in Disneyland Parijs. Kaarten voor het eendaagse festival zijn te koop via de website van Disneyland Parijs. Er zullen optredens zijn van verschillende artiesten en een dj zal het festival feestelijk afsluiten. Ook zal er een speciale parade zijn, gethematiseerde photo booths en een karaoke theater. Disneyland Parijs verwacht tussen de 8000 en 10000 bezoekers.

Bron: Years & Years en Disneyland Parijs

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *