audience-1850022_960_720

Zaterdagtickets Rock Werchter 2019 uitverkocht

De organisatie van Rock Werchter heeft via de social media kanalen bekend gemaakt dat er geen dagtickets meer beschikbaar zijn voor de zaterdag. Herhaling: er zijn geen dagtickets voor de zaterdag meer beschikbaar.

Op het affiche van Rock Werchter pronken namen zoals onder andere Mumford & Sons, Florence + The Machine en Macklemore voor de zaterdag. Maar als je geen dagtickets kon bemachtigen voor deze dag, dan heb je pech. De dagtickets voor de zaterdag zijn uitverkocht, evenals de dagtickets voor de vrijdag. De weekendtickets, voor alle vier de dagen, de donderdag- en de zondagtickets zijn nog wél beschikbaar.

De editie van Rock Werchter van dit jaar start op donderdag 27 juni en sluit af op zondag 30 juni. Wil je Mumford & Sons toch zien zonder dat je weekend tickets ervoor moet bemachtigen? De band staat op zaterdag 8 juni ook op de planken op Pinkpop, alle tickets voor dat festival zijn nog wel beschikbaar.

Rock Werchter

De kaartverkoop voor Rock Werchter is inmiddels gestart. Dagkaarten voor de vrijdag en de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Weekendkaarten en dagkaarten voor de donderdag en zondag zijn nog beschikbaar! Kaarten zijn te koop via de site van Rock Werchter. Dit jaar zijn onder andere Bastille, The Cure, Mumford & Sons, P!NK, Muse en Florence And The Machine de grote artiesten van het affiche. Eerder werden ook al onder andere Parkway Drive en Aurora aangekondigd. Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni 2019. De volledige line-up vindt je hierrr.

Bron: Rock Werchter

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *